Stress coaching

Ben je het zat om machteloos thuis te zitten en geen energie te hebben voor wat dan ook? Onzeker over wat je moet doen of juist laten om uit je burnout te komen? Heb je genoeg van vage adviezen waar je zo weinig aan hebt? Vind je het frustrerend dat je niet weet wat je moet doen om hier uit te komen? Verlang je naar uitgerust en met goede zin aan je dag beginnen (en volhouden)? Ontspannen nachten in diepe slaap? Jezelf weer te zijn, vrolijk en met goede moed aan de slag? Lekker in je vel, weerbaar en opgewassen tegen werk, klussen en uitdagingen? Je zelfvertrouwen weer terug? Het vertrouwen in je lichaam weer terug? Ben je er aan toe om concrete stappen te zetten? Dan is het traject Herstel van Burnout  echt iets voor jou!
 

Gratis ebook Herstel van Burnout


Herstel van burnout
Het traject Herstel van Burnout is een unieke vorm van stress-coaching voor verpleegkundigen die het zat zijn om oververmoeid thuis te zitten. Op maat gemaakt voor vrouwen die niets liever willen dan uitgerust en ontspannen de touwtjes van hun leven weer stevig in eigen handen krijgen. Wil jij dat ook? Dan kun je je hier aanmelden.

Aan de slag!
Herstel van Burnout is een waardevol traject van zeven gesprekken  van anderhalf uur over een periode van drie tot zes maanden. Het tijdspad hangt af van hoeveel energie jij hebt en hoe snel je wilt en kunt.  Zo kunnen we er ook voor kiezen om vaker af te spreken, maar dan korter zodat de 10.5 uur over meer gesprekken verdeeld wordt als dat beter bij je past. Tussen de afspraken door ga je aan de slag met opdrachten thuis voor een optimaal resultaat. Naast het opbouwen van je vitaliteit is er uitgebreid aandacht voor de manier waarop jij omgaat met stress. Je vraagt je waarschijnlijk af wat er precies is gebeurd waardoor stress jou langzaam maar zeker heeft gesloopt. Door het antwoord op deze vraag te vinden kom je er achter wat jij nodig hebt, of moet gaan (af)leren om weer energiek en lekker in je vel te zitten. Daar gaan we samen zeker achter komen en direct mee aan de slag. De investering om de controle over je leven en je energie weer terug te krijgen is €797,-. Betaling in termijnen is mogelijk.

Stress-coaching
Herstel van Burnout richt zich op herstel van burnoutklachten ten gevolge van chronische stress. In mijn werk als stress-coach gebruik ik de principes van Chronische Stress Revearsal (CSR)  in combinatie met jarenlange praktijkervaring als coach en verpleegkundige. 

Wil je weten of het Herstel van Burnout-traject iets voor jou is? Maak hier een afspraak voor een gratis gesprek van een half uur via de telefoon of via Skype! Je krijgt tijdens dit gesprek alle informatie die je nodig hebt om tot een besluit te kunnen komen. Plus je ontvangt drie tips waar je direct mee aan de slag kunt. Doen! Ik spreek je graag.

Life coaching
Heb je geen burnout, maar heb je andere klachten waardoor je niet meer goed in je vel en je energie zit, dan ben je van harte welkom voor een life-coachingtraject. Met behulp van life-coaching help ik je om blijdschap, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen terug te vinden. Oplossingen te bedenken voor situaties waar je op dit moment in vast loopt. Life-coaching helpt je de regie over jezelf, je leven en je werk weer terug te pakken op de manier die bij jou past. 

Dubbele afspraken
Tijdens het traject life-coaching kies ik ervoor om met dubbele afspraken te werken; twee uur per gesprek, twee keer per maand.  Door twee gesprekken samen te voegen hoeven we niet elke uur te beginnen met uitwisselen van hoe het de afgelopen tijd is gegaan en weer terug te komen op wat we de vorige keer hebben gedaan. Mijn ervaring is dat na ongeveer drie kwartier het gesprek zodanig is verdiept dat we bij de kern komen. dan is het jammer als we dat binnen tien minuten weer moeten afronden. Je maakt zo grotere stappen en bent een stuk eerder waar je wilt zijn; ontspannen en lekker in je vel.

Life-coachingtraject
Life-coaching is een traject van vijf afspraken van 2 uur, binnen een tijdsbestek van 3 maanden. Dit betekent dat we elkaar in deze periode om de week gaan zien. De reden dat ik geen losse afspraken meer maak is dat ik je niet één of twee gesprekken kan helpen je persoonlijke doelstellingen te behalen.  Daar hebben we samen wat meer tijd voor nodig.  De afgelopen jaren is gebleken dat het gemiddelde aantal gesprekken die de mensen die bij mij kwamen nodig hadden om hun persoonlijke doelstellingen te halen, steeds weer rond de vijf keer uitkwam.  Mocht je meer of juist minder nodig hebben, dan passen we het traject (en daarmee de prijs) aan. 

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

Geplaatst op: 2019-02-18

Ik heb de koningin van het omdenken ontmoet. Het is een prachtige jonge dame met stralend blauwe ogen. Haar haren zijn pluizig en grotendeels uitgevallen. Dit geeft haar een eigenwijze uitstraling. Vrolijk zoeft d...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.