Regressietherapie

Wat is regressietherapie?
Wanneer je ruimte in je hoofd wilt hebben, rust in je lijf en plezier in het leven en bereid bent om verantwoordelijkheid voor je persoonlijke ontwikkeling te nemen, dan is regressietherapie bij uitstek geschikt voor jou. 
Het belangrijkste uitgangspunt van regressietherapie (RT oftewel reïncarnatietherapie) is dat toeval niet bestaat. Wanneer je emotioneel, mentaal of fysiek 'vastloopt' en bepaalde patronen in je leven zich blijven herhalen, kan het betekenen dat er sprake is van onverwerkte pijn door ervaring(en) in het verleden die je niet of onvoldoende hebt verwerkt. Door middel van trance kun je terug gaan naar de oorzaak van je probleem (in je huidige leven, je geboorte of in een vorig leven) en deze ervaring alsnog verwerken waardoor de nawerking in het hier en nu stopt.

Wanneer je een traumatische of schokkende ervaring meemaakt, ga je in shock. Je onderbewuste neemt onmiddelijk de regie zodat je direct klaar bent om te vluchten, te vechten of te bevriezen. Geen tijd om eens rustig je opties te overwegen, naar voor-en nadelen te kijken etcetera. Een fantastisch mechanisme, met maar één belangrijk nadeel; alle informatie komt ongefilterd binnen. Je bein kan geen onderscheid maken tussen wat belangrijk is of niet, wat klopt of niet, maar ook kan het gebeuren dat je niet bewust meekrijgt dat de situatie voorbij is; je kunt niet relativeren of de situatie verwerken. Zo kan het gebeuren dat zo'n ervaring als het ware "bevriest in tijd". Een herinnering, een geluid, een beeld kan de hele situatie weer oproepen alsof het nog maar net is gebeurd en blijft een deel van jezelf vastzitten in het verleden. Daar kun je jezelf van bevrijden met regressietherapie.

Voor wie?
RT is voor iedereen die niet gelooft in toeval en klaar is het met de herhalende, belemmerende patronen in haar / zijn leven.
Wanneer je wilt weten of regressietherapie voor jou kan werken, kun je vrijblijvend contact opnemen met Ellen of een gratis consult aanvragen.

Trance
Om terug te kunnen gaan in de tijd gebruik ik trance om de herinneringen naar boven te brengen. Trance is een verhoogde vorm van concentratie oftewel focus. Iedereen kent het wel; "opeens" ben je al een heel stuk verder onderweg met de auto en heb je een heel stuk "gemist". Je was niet bewusteloos, maar met je aandacht ergens anders. Of je hoort het gesprek naast je niet meer als je verdiept ben in je boek. Wanneer je in trance bent, blijf je je bewust van wat er gebeurt. De regressie zelf gebeurt liggend op een matras.

Wat gebeurt er tijdens regressie?
Het teruggaan in tijd, oftewel regressie wordt op verschillende manieren ervaren. De één ziet duidelijke (en minder duidelijke) beelden, de ander "weet" de antwoorden op mijn vragen, of voelt vooral wat er gebeurt. Het kan ook zijn dat het meest duidelijk voor jou de geluiden zijn. Iedereen heeft zijn eigen manier om informatie te verwerken. Voordat de regressie begint vraag ik je naar de emoties, gedachten en fysieke gewaarwordingen die bij het probleem horen waar je mee aan de slag wilt. Door deze helder te krijgen, wordt automatisch de 'blauwdruk' van de oorzaak van je probleem duidelijk. Door daar op te concentreren, komen er beelden, gedachten en emoties naar boven die daarmee te maken hebben. Vaak weten dus van tevoren niet precies waar je in gedachten naartoe zult gaan; je huidige leven of ergens in een vorig leven.

Eerst wordt stap voor stap het verhaal duidelijk en wat daar nog niet is verwerkt. Wanneer dit helder is, wordt ook duidelijk wat er nodig is om deze ervaring alsnog te verwerken en krijg je instructies om dit stap voor stap te gaan doen. Pas wanneer alle losse eindjes weer aan elkaar zijn geknoopt is de sessie klaar. Dat is ook de reden dat ik altijd met afspraken van twee uur werk; dan kunnen we zorgvuldig en efficient doen wat er gedaan moet worden om jou in de basis te laten helen.

Resultaat
RT geeft diepgaand en blijvend resultaat omdat je de onverwerkte ervaringen die ten grondslag liggen aan de problemen die je in de leven ondervindt alsnog verwerkt. Je hebt daarmee de oorzaak verholpen waardoor de bijbehorende symptomen op korte termijn verdwijnen. Het zorgt ervoor dat je jouw kracht, gevoel van blijdschap, zelfvertrouwen en energie weer terugvindt. Zo krijg je de regie over jezelf, je leven en je werk weer terug op de manier die bij jou past.

Investering
Het traject Regressietherapie bestaat uit een digitale intake en zes afspraken van anderhalf uur, om de twee weken. De investering voor dit traject is € 845,-.
Betaling in drie termijnen van €285,- per maand is mogelijk. Wanneer er daarna vervolgafspraken worden gemaakt, zullen deze acheraf per keer gefactureerd worden.

Gratis consult
Je kunt hier een gratis telefonisch consult aanvragen van een half uur. Je krijgt van tevoren een korte vragenlijst om in te vullen en tijdens het gesprek krijg je advies  waar je direct mee aan de slag kunt.

Contact

In-Zicht
Pijlkruid 8
2411 MJ Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.