Regressietherapie

Wanneer je ruimte in je hoofd wilt hebben, rust in je lijf en plezier in het leven, is regressietherapie geschikt voor jou. 
Het belangrijkste uitgangspunt van regressietherapie is dat toeval niet bestaat (dat is trouwens heel wat anders dan "eigen schuld"; daar heeft het niets mee te maken). Wanneer je een traumatische of schokkende ervaring meemaakt, ga je in shock. Je onderbewuste neemt onmiddelijk de regie zodat je direct klaar bent om te vluchten, te vechten of te bevriezen. Geen tijd om eens rustig je opties te overwegen, naar voor-en nadelen te kijken etcetera. Een fantastisch mechanisme, met maar één belangrijk nadeel; alle informatie komt ongefilterd binnen. Je bein kan geen onderscheid maken tussen wat belangrijk is of niet, wat klopt of niet, maar ook kan het gebeuren dat je niet bewust meekrijgt dat de situatie voorbij is; je kunt niet relativeren of de situatie verwerken. Zo kan het gebeuren dat zo'n ervaring als het ware "bevriest in tijd". Een herinnering, een geluid, een beeld kan de hele situatie weer oproepen alsof het nog maar net is gebeurd en blijft een deel van jezelf vastzitten in het verleden. Daar kun je jezelf van bevrijden met regressietherapie.

Voor wie?
Regressietherapie is voor iedereen die niet gelooft in toeval en klaar is het met de herhalende, belemmerende patronen in haar / zijn leven.
Wanneer je wilt weten of regressietherapie voor jou kan werken, kun je vrijblijvend contact opnemen met Ellen of een gratis consult aanvragen.

Trance
Om terug te kunnen gaan in de tijd gebruik ik trance om de herinneringen naar boven te brengen. Trance is een verhoogde vorm van concentratie oftewel focus. Iedereen kent het wel; "opeens" ben je al een heel stuk verder onderweg met de auto en heb je een heel stuk "gemist". Je was niet bewusteloos, maar met je aandacht ergens anders. Of je hoort het gesprek naast je niet meer als je verdiept ben in je boek. Wanneer je in trance bent, blijf je je bewust van wat er gebeurt. De regressie zelf gebeurt liggend op een matras.

Wat gebeurt er tijdens regressie?
Het teruggaan in tijd, oftewel regressie wordt op verschillende manieren ervaren. De één ziet duidelijke (en minder duidelijke) beelden, de ander "weet" de antwoorden op mijn vragen, of er zijn voornamelijk gevoelens die reageren. Maar het kan ook zijn dat het meest duidelijk voor jou de geluiden zijn. Iedereen heeft zijn eigen manier om informatie te verwerken.

Resultaat
Regressietherapie geeft diepgaand en blijvend resultaat omdat je de onverwerkte ervaringen die ten grondslag liggen aan de problemen die je in de leven ondervindt alsnog verwerkt. Je hebt daarmee de oorzaak verholpen waardoor de bijbehorende symptomen op korte termijn verdwijnen. Het zorgt ervoor dat je jouw kracht, gevoel van blijdschap, zelfvertrouwen en energie weer terugvindt. Zo krijg je de regie over jezelf, je leven en je werk weer terug op de manier die bij jou past.

Investering
Het traject Regressietherapie bestaat uit vijf afspraken van 2 uur, om de twee weken.  De investering voor dit traject is €797,-. Betaling in drie termijnen is mogelijk.

Gratis consult
Je kunt hier een gratis consult aanvragen van een uur; via Skype of live in mijn praktijk. Je krijgt van tevoren een vragenlijst om in te vullen en tijdens het gesprek krijg je advies  waar je direct mee aan de slag kunt.

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.