Regressietherapie

Wanneer je er achter wilt komen waardoor het komt dat je steeds tegen dezelfde problemen aan blijft lopen, dan is regressietherapie geschikt voor jou. Het belangrijkste uitgangspunt van regressietherapie is dat toeval niet bestaat. Dat is trouwens heel wat anders dan "eigen schuld"; daar heeft het niets mee te maken. Het gaat over de logica van oorzaak en gevolg. je kunt ervoor kiezen om met de gevolgen aan de slag te gaan (de symptomen), of je zoekt naar de oorzaak en lost het daar op. 

Regressietherapie
In 1997 heb ik de opleiding tot regressie-therapeute afgerond en startte mijn eigen praktijk. Hierin werkte ik parttime, naast mijn werk als kinderverpleegkundige. Ik heb mij ook gespecialiseerd in het werken met kinderen en heb de afgelopen 22 jaar met mensen tussen de 3 en 82 jaar gewerkt. In 2018 heb ik een coachingopleiding gedaan omdat ik mij wilde specialiseren in burnout. Regressietherapie is niet het aangewezen middel om daar effectief mee aan de slag te gaan. Sinsdien zijn er twee sporen in mijn praktijk en dat blijkt een heel goede keuze te zijn geweest. Ik heb dan ook de term regressietherapeut vervangen door Life Coach; het dekt meer de lading en ik hoef niet steeds uit te leggen dat ik geen "agressietherapeute" ben :)

Voor wie?
Life coaching is voor iedereen die klaar is het met de zich herhalende patronen in haar / zijn leven en bereid is om de diepte in te gaan om daar de antwoorden en oplossingen te vinden.
Met behulp van life-coaching help ik je om blijdschap, zelfvertrouwen en je energie weer terug te vinden. Zo kun je de regie over jezelf, je leven en je werk weer terug te pakken op de manier die bij jou past. Life-coaching is een traject van vijf afspraken van 2 uur, om de twee weken.  De investering voor dit traject is €797,-. Betaling in termijnen is mogelijk.

Sensitiviteit
Eén op de vijf mensen is hoog-sensitief. Zij zijn geboren met een gevoeliger "afstelling" van hun zenuwstelsel dan de overige tacht procent van de bevolking. Een hoog-sensitief persoon kan verhoogd gevoelig zijn voor sfeer, geluid, smaak, visuele indrukken etc. Of een combinatie ervan. Hierdoor komt er meer informatie binnen en met een heftiger impact dan voor niet-sensitieve mensen.

Sensitiviteit als Gave
Ben jij gevoelig voor sfeer en uitstraling van mensen? Voel jij je soms compleet ellendig door wat er om je heen gebeurt en weet je niet hoe jij je daartegen kunt beschermen? Voel je je regelmatig leeggelopen en ben je dan uitgeput? Dan is het traject Sensitiviteit als Gave precies wat je zoekt. Je leert jezelf beschermen tegen overprikkeling zodat je ontspannen om kunt gaan met minder prettige sfeer en grotere groepen mensen.

Sommige mensen beweren dat je heel speciaal bent als je dit hebt , anderen zien het als een vorm van kwetsbaarheid. Ik denk dat het geen van beiden is; ik zie het als een talent wat je kunt ontwikkelen. De meeste hoog-sensitieve mensen hebben meer last dan voordeel van hun talent, maar dat kan echt veranderen. Het is mogelijk jezelf te leren beschermen tegen de energie van anderen en beter omgaan met de informatie-stress die we dagelijks op ons pad vinden.

Sensitiviteit als Gave  is een traject van drie afspraken van twee uur in zes weken tijd. Je leert je te bevrijden van niet-eigen energie met behulp van visualisatie-technieken en jezelf energetisch te beschermen. Daarna gaan we samen ontdekken wat de oorzaak is waardoor je zo'n last hebt van je sensitiviteit. Dat gaan we oplossen zodat je het als gave in kunt gaan zetten in plaats van dagelijks als last met je mee te dragen. Drie consulten is voor de meeste mensen voldoende om zich een heel ander mens te voelen en een stapel nieuwe vaardigheden in haar rugzak mee te kunnen nemen. Wanneer blijkt dat er nog meer onverwerkte ervaringen zijn die je functioneren belemmeren, kun je ervoor kiezen om aanvullende sessies te doen. Deze worden dan apart verrekend. De intake is middels een uitgebreide vragenlijst die je thuis invult. Deze is gratis. De investering om na drie consulten stevig in je schoenen te staan en ontspannen en met plezier je te kunnen bewegen tussen de mensen is € 475,-

Gratis consult
Je kunt hier een gratis consult aanvragen van 30 minuten; via Skype of live in mijn praktijk. Je krijgt van tevoren een vragenlijst om in te vullen en tijdens het gesprek krijg je minimaal drie adviezen waar je mee aan de slag kunt.

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

Geplaatst op: 2019-02-18

Ik heb de koningin van het omdenken ontmoet. Het is een prachtige jonge dame met stralend blauwe ogen. Haar haren zijn pluizig en grotendeels uitgevallen. Dit geeft haar een eigenwijze uitstraling. Vrolijk zoeft d...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.