Gratis

Gratis sessie
Wanneer je wilt weten of coaching bij mij iets voor je is of je hebt vragen, kun je gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een coachingsessie van een uur. Dat kan een live gesprek zijn of een telefonisch gesprek. Je kunt zelf kiezen waar je voorkeur naar uitgaat. Van tevoren stuur ik je een korte vragenlijst. De antwoorden zie ik graag twee dagen voor onze afspraak tegemoet. Wanneer het je niet lukt om deze op tijd naar me toe te sturen, zullen we onze afspraak verzetten.

Je kunt deze gratis sessie aanvragen via het contactformulier of via de telefoon 06 - 156 90 736. Ik spreek je graag!

Gratis ebook Herstellen van Burnout.
Wist je dat je zelf heel veel kunt doen om je herstel van burnout te versnellen? Veel mensen zijn langer thuis dan nodig is omdat ze onvoldoende praktische adviezen krijgen over hoe het herstel van een burnout verloopt. En wat er nodig is om dat zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. In het gratis ebook Herstel van Burnout vindt je tien adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Je kunt het ebook direct downloaden via de button.

Klik hier voor het gratis ebook Herstellen van Burnout

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.