Ervaringen

Testimonials

 

Ik liep vast in een stukje en ben bij Ellen terecht gekomen via Google, Ellen voelde voor mij meteen goed aan en heb een afspraak gemaakt. Ellen neemt ook de tijd voor je om een kennismaking gesprek te komen halen, wat ik erg prettig heb gevonden, weinig coaching consulenten doen dit. Ik heb er veel aangehad, Ellen is een warm persoon, direct to the point, prettig en professioneel, met wat handige tips in een paar sessies heb je zo inzicht in de situatie, Ellen luistert goed en is geduldig, zij geeft goede aanwijzingen aan en zet je aan het denken. Je voelt je meteen thuis bij haar, en dat is belangrijk voor allebei. Ellen stelt ook duidelijke vragen en vraagt door. Als ik naar huis fietste kwamen de antwoorden en inzichten meteen, en het “AHA”-moment. Ik ging altijd heel blij naar huis, met een goed gevoel. Wat ik ook fijn heb gevonden is “dat” zij bij het ene blijft  waarvoor je komt en er geen andere dingen bij haalt die niet bij de sessie horen, dat geeft ook een mooi gevoel, het geeft en schept vertrouwen. Ellen is een mooi mens, je kan voor veel bij haar terecht.
Annemieke
________

Het contact met Ellen was bijzonder positief. Zij heeft zich als coach niet alleen als een uitstekend klankbord gepresenteerd, zij kwam ook met goede ideeen en oplossingen. Mede door haar resultaatgericht aanpak ben ik relatief snel opgeknapt uit een situatie van overspannenheid. Ik voel me nu veel sterker en veel beter gebalanceerd.
Hans
_______

Het contact met Ellen verliep soepel en prettig. De coaching heeft mij handvatten gegeven hoe ik om kan gaan met bepaalde gevoelens en emoties. Om deze te kunnen bekijken vanuit een andere invalshoek, en hoe ik een stapje terug kan doen om de zaken te relativeren. Het heeft mij meer rust en zelfvertrouwen gegeven. Ik heb weer vertrouwen en kracht in mijzelf gevonden, weet hoe ik beter bepaalde zaken aan kan pakken, maar ook hoe ik dingen los kan laten.
Ook heb ik geleerd dat ik wel wat liever voor mezelf kan zijn, bijvoorbeeld door mezelf meer rust te gunnen na mijn wisselende diensten en dat het niet erg is om eens ‘nee’ te zeggen.
Ook heb ik een hoop praktische tips meegekregen.
Naomi
________

Ellen is a thorough and compassionate professional who is very warm and understanding. She helped me with a lot of tools and techniques on how to practice self-love, mindfulness and how to define boundaries in relationships and to identify triggers as a Highly Sensitive person. From my personal experience, I can recommend Ellen 100% as she can improve your way of life drastically. Thanks Ellen! You are fantastic :)
Note : She speaks English very fluently :) So that helped me a lot in terms of communication!
Vidya
_______

Vond ons contact heel prettig, Had bij aanvang totaal geen voorstelling van jouw manier van werken. T Voelde veilig, ik kon mezelf zijn. Echt zo knap dat je alles wat ik vertelde ook onthield.. en daardoor oa gevoelens, emoties, reakties, kon verklaren op een voor mij onbekende, bijzondere, wonderlijke 'natuurlijke' manier. En nog belangrijker hoe er beter mee om te gaan bij mezelf te blijven, mezelf te beschermen. In korte tijd zoveel geleerd... Het klinkt gek, maar voel me weer rustig, Zen..
Jacinta
________

Ellen werkt op een zodanige manier als geen andere therapeut, coach  of hulpverlener. Of wie dan ook. En helpen doet ze! Direct, praktisch, helder, eerlijk en bovenal oprecht. Ze sloot precies aan waar ik een blinde vlek had. Vlekken. Ik ben van ver gekomen, uit een diepe troebelige modderpoel. Ik kreeg daadwerkelijk inzicht, in mezelf, mijn omgeving, verleden. Praktische handvaten voor het heden. Praktisch als voetenbaden, doelen stellen, vitamines, power naps. Misschien voor velen een logische levensstijl. Niet voor iedereen. Niet voor mensen die beschadigd zijn door een heftig verleden.
Een luisterend oor, met begrip en een groot inlevingsvermogen. Juist door haar bijzondere betrokkenheid, inzet en betrouwbaarheid kreeg ik weer lucht, en vertrouwen. Ruimte om er te mogen zijn, van mezelf te mogen gaan houden. Ze weet waar ze het over heeft. Ze weet waar ik het over had. Zonder dat ik het zelf begreep.
Ellen is een mensenmens! Ik gun haar hulp en wijsheid iedereen toe die wil (gaan) leven.
Irene
______

September 2020. Na 25 jaar hard werken in ons eigen bedrijf, plus nog 2 jaar erachter aan om alles af te werken, moest ik m'n leven opnieuw inrichten. Dat was moeilijk, geen reuring, zoeken naar nieuwe bezigheden, en veel minder contact met andere mensen. En mn partner 24/7 om mij heen. Via anderen kwam ik bij Ellen terecht, dan kan je dus alles zeggen, overal over praten. Samen doorspreken waar je gevoelens en pijnen zitten. Ellen luistert, en vraagt, en geeft openingen, waardoor je zelf kan ontdekken; oja, dat is zo, of; zo kan je er ook naar kijken. Ze helpt je diepe pijnen opnieuw te voelen en er anders tegenaan te kijken, zodat de pijn verzacht of weggaat. Het is fijn, in overleg, mn eigen ritme in de afspraken te kunnen maken, soms heb je wat meer tijd nodig, of je wilt zelfs even niet.
Ellen heeft me rust en ruimte gegeven, en nieuwe energie om verder te gaan in mn leven. En tegen iets aan te kijken en denken; het is wat het is.  En dat voelt ook goed. Het is nu februari 2021, ik voel me goed en kan weer verder. We hebben geen afscheid genomen, het is fijn dat ik de mogelijkheid heb bij Ellen terecht te kunnen, voor "onderhoud" van mn leven. 
Sara
______

We liepen vast met onze zoon die zeer waarschijnlijk hoogsensitief is. Ik weet nog steeds niet wat ze met hem deed, maar hij kwam er telkens weer herboren van terug. Ook ons heeft ze veel tips gegeven hoe we om kunnen gaan met hem en ook tips gegeven die de leerkrachten op school kunnen gebruiken. Ik zelf ben ook bij haar geweest en op mij heeft ze kinesiologie toegepast. Heel apart, maar wat een verademing. Ik pas de truc nog steeds toe en het werkt. Heel erg bedankt voor alles wat je met ons beide hebt gedaan!!
Mariska
_________

De naam van de coaching zegt alles. Dankzij Ellen heb ik bepaalde inzichten kunnen krijgen!
Mylène
________

Ik kan het iedereen die vastloopt bij reguliere therapie aanraden om een afspraak te maken met Ellen. Ze bied diverse therapie soorten aan waaronder regressietherapie, wat mij heel erg heeft geholpen. Ellen bied niet alleen een luisterend oor aan tijdens de sessies maar leert je ook hoe je in het vervolg zelf met je emoties in stressvolle situaties om kunt gaan. Overal ben ik zeer tevreden en zou ik het nogmaals iedereen willen aanraden!
Tatum
_______

Een aanrader om bij Ellen langs te gaan! Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de zorg, het is ontzettend fijn om niet te hoeven uitleggen hoe de zorg werkt: de werkdruk, hiërarchie, verantwoordelijkheid, verdriet. Hierdoor kan ze je heel concreet werkbare handvaten geven waar je mee aan de slag kan. Daarnaast laat ze op een mooie manier zien hoe jij zelf te werk gaat in de zorg (en dus waar je valkuilen liggen). Zelfs zonder burn-out klachten echt een aanrader om langs te gaan!
Marjanne
___________

Als je bij iedere therapie lijkt vast te lopen, kan Ellen je verder helpen. Een absolute aanrader.
Jacqueline
_____________

Ik heb veel aan de coaching bij Ellen gehad. Het contact was warm, prettig en professioneel. Ik heb nu veel meer energie en helderheid over zaken en voel me goed. Bedankt voor je hulp. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen!
Joyce
_______


De begeleiding van Ellen heb ik als heel warm, positief en kundig ervaren. Ellen heeft in twee bijeenkomsten mij heel erg op weg geholpen. Blokkades om mijn droom in vervulling te kunnen laten gaan heeft ze kunnen oplossen, waardoor ik nu een veel gelukkiger mens kan zijn. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik Ellen ontmoet heb, en dat ze me zo goed geholpen heeft. 
Eefje
______

Ellen is op mijn pad gekomen toen ik voor de derde keer in mijn leven een ‘burnout’ kreeg en niet meer wist hoe ik nu verder moest. Sinds 2000 heb ik verschillende ‘therapieën’ gevolgd, onder andere door psychologen, acupuncturisten, bioresonantie. Dit hielp altijd wel een tijdje, maar steeds keerde de onvoorstelbare vermoeidheid, waardoor ik niet meer verder kon, weer terug. Ik leefde niet maar was alleen maar aan het ‘overleven’. Ellen heeft mij doen inzien en ervaren wat de oorzaak was/is van het steeds maar weer ondermijnen van mijn eigen energie en heeft me geleerd hoe hiermee om te gaan. Ik kan wel zeggen dat het mijn leven totaal heeft veranderd: van ‘overleven’  ben ik steeds meer gaan ‘leven’, met vallen en opstaan weliswaar. Als ik weer even gevallen ben, helpt ze me zo nodig weer om op de been (en in balans) te komen.  Het fijne van Ellen vind ik dat zij in haar begeleiding verschillende methodes gebruikt die zij met haar jarenlange kennis en ervaring in haar rugzak heeft.  Met behulp van haar sterke intuïtie kan ze goed afstemmen wat nodig is om je een stapje verder te brengen. Verder is ze heel nuchter (staat met beide benen op de grond) en is altijd te bereid om vragen te beantwoorden. Ik ben heel blij dat ze op mijn pad is gekomen!
Inge Boesveld
_________________

Ik was 40 jaar woog 150 kg en heel erg ver van mezelf verwijderd hierdoor had ik zeer sterk het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot. In mijn werk mijn huwelijk en mijn rol als vader kon ik niet aan mijn eigen standaard voldoen. Ondanks dat ik een positief enthousiast mens ben kwam ik niet uit deze vicieuze cirkel. Ik ben zeer sceptisch aan gaan kloppen bij de praktijk van Ellen. En al na twee gesprekken had ik echt het idee dat Ellen mij kon helpen om mijn leven terug op het goede spoor te krijgen. Zonder verder hier op in te gaan hoe dit is verlopen zijn voor mij de belangrijkste krachten van Ellen dat ik vanaf het begin het gevoel had dat Ellen mijn talent herkende en op verschillende praktische manieren mij heeft geholpen deze talenten weer te gebruiken en vooral er op te vertrouwen. Wat ik het mooi vond was dat ik heel erg vaak bij Ellen weg ging en dat ik het idee had dat ik mijn kompas weer helder stond en met vertrouwen zaken ging aanpakken. Ik ben nu 44 en weeg 89 kg ben fitter dan ik ooit geweest ben en daar ben ik Ellen zeer dankbaar voor.
Sjoerd
________

Ellen is een mooi open persoon. Het contact met haar heb ik als fijn ervaren. Zij is een makkelijk en toegankelijk persoon. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld. De coaching heeft mij geleerd op een andere manier naar situaties te kijken. Met een positieve blik i.p.v. een negatieve. Mijn eigen gevoel niet onder stoelen of banken moet steken. De telefonische gesprekken waren fijn omdat ik het makkelijkste praat als ik wat doe plus in mijn eigen omgeving ben. De gesprekken hebben mij geholpen en heb veel van haar geleerd. Ik ben met sprongen vooruit gegaan!
Francine
__________

In verband met faalangst ben ik een coachingtraject gestart. Door middel van coaching door Ellen ben ik in staat hierop beter te reflecteren en er vanaf een andere kant naar te kijken. Zij gebruikt verschillende methodes waardoor het voor mij inzichtelijker werd waaraan ik kan werken. Door middel van verschillende opdrachten ben ik ermee aan de slag gegaan. Dat heeft mij enorm geholpen waardoor ik beter in mijn schoenen sta.
Sanne
________

Ellen is erg toegankelijk door de manier waarop ze mensen benadert. Ze geeft je het gevoel dat het allemaal goed gaat komen. Ik heb door haar de mogelijkheid gekregen op eigen kracht uit een dal te klimmen. Ze geeft je hele simpele tips waardoor je beter naar jezelf gaat kijken en leert je om weer lief voor jezelf te zijn. Want dat vergeet je snel als je het even niet meer ziet zitten. Ze kijkt erg naar je persoonlijkheid en wat daarbij past. Dus dat wat je doet ook goed en mogelijk voor jezelf is. Kortom; ik ben nu weer lief en blij met mezelf. Dankjewel Ellen.
B.B.
_____

Voor mij zijn sessies bij Ellen persoonlijk en op maat; gericht op herstel, voortgang en duidelijkheid. Kortom In-Zicht in verleden, heden en toekomst. Ellen heeft veel ervaring en weet altijd een ingang of oplossing te vinden zodat de volgende deur open gaat.
Marina
________

In een periode van grote veranderingen heb ik drie telefonische coachinggesprekken gehad met Ellen. Dat heeft voor mij heel verhelderend gewerkt en me het vertrouwen gegeven om door te zetten. Ellen was steeds met volledige aandacht aanwezig, stelde duidelijke en –waar nodig- confronterende vragen. Dat heeft me geholpen om een nieuwe basis in mijn eigen coachingpraktijk te vinden en daarin vooral; precies gaan doen waar ik blij van word. Daar geniet ik nu van! Dankjewel Ellen.
Silver

Afspraak m Afspraak makenaken

Contact

In-Zicht
Pijlkruid 8
2411 MJ Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.