Over Ellen


Jacintha Sterk Fotografie - 2022

Toen ik vier jaar oud was wist ik het al; “als ik later groot ben word ik zuster en ga ik motor rijden”. Al tijdens de HBO-V wist ik dat ik kinderverpleegkundige wilde worden. Binnen een jaar na mijn afstuderen begon ik in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam om daar de Kinderaantekening te gaan doen. Afgezien van wat korte uitstapjes, ben ik daar het overgrote deel van mijn werkzame leven gebleven. Ik heb mij gespecialiseerd in kinderoncologie en ondanks de complexiteit en de heftigheid ervan, intens genoten van mijn werk. Maar er zijn ook tranen gevloeid. Ik heb ervaren hoe het is om getraumatiseerd te raken op je werk en daar doorheen te komen met hulp van collega's. Hoe het is om een fout te maken, in een hecht team te werken maar ook in een groep mensen die nauwelijks met elkaar is verbonden. Ik ben jarenlang stressbestendig geweest, maar heb ook een tijd lang flink gestrest rondgelopen door chronische pijn en vermoeidheid ten gevolge van vitamine B12 tekort. In 2020 heb ik afscheid genomen van mijn werk als kinderverpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis om mijn praktijk verder uit te bouwen. 

Ik ben een “mensen-mens”, doorzetter, creatief, van nature vrolijk, een optimist en een snelle denker. Ik ben op mijn best in complexe situaties; daarin zie ik vrij snel logica, verbanden en mogelijkheden voor herstel. Ik ben iemand die rust uitstraalt en voor kwaliteit en diepgang gaat en hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen. Spiritualiteit heeft altijd een plek in mijn leven gehad; op een nieuwsgierige en nuchtere manier. 

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige zonen. In mijn vrije tijd vind je me ergens met een boek, werkend in de tuin, op de motor of ben ik aan het wandelen. Zingen en gitaarspelen doe ik ook graag. 

In-Zicht is in 1997 geboren als praktijk voor regressie-therapie. In de jaren die volgden kwam daar het werken met hoogsensitiviteit en kinderen bij. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in stress- en burnoutcoaching.

Wanneer je vragen hebt, kun je contact met me opnemen. Dan maken we -vrijblijvend en gratis- een telefonische afspraak van een half uur.

I offer therapy sessions in Dutch and English.


Afspraak ma Afspraak makenken

Klik hier voor het gratis ebook Herstel van Burnout

 

 

       

Contact

In-Zicht
Pijlkruid 8
2411 MJ Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.