Over Ellen

Toen ik vier jaar oud was wist ik het al; “als ik later groot ben word ik zuster en ga ik motor rijden”. Ik heb mijn woord gehouden en ruim 25 jaar als kinderverpleegkundige gewerkt. Motorrijden doe ik ook nog steeds.

Ik ben een “mensen-mens”, van nature een optimist en een snelle denker. Ik zie daardoor logica, verbanden en mogelijke oplossingen in situaties waar anderen door de bomen het bos niet meer zien. Mijn sensitiviteit helpt me daarbij.

Ik ben iemand die rust uitstraalt en voor kwaliteit en diepgang gaat. Ik geloof in de kracht van mensen, ook als ze daar zelf niet meer in (kunnen) geloven. In ieder van ons zit oplossend vermogen en de moed om te leren, te veranderen waar nodig. Ik geniet er van mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen. Spiritualiteit heeft altijd een plek in mijn leven gehad; op een nieuwsgierige en nuchtere manier. 

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige puberzonen. In mijn vrije tijd vind je me ergens met een boek, werkend in de tuin, op de motor of ben ik aan het hardlopen. Zingen en gitaarspelen doe ik ook graag.

In-Zicht is in 1997 geboren als praktijk voor regressie-therapie heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een praktijk voor stress-coaching en life-coaching. Wat mij betreft zijn lichaam, geest, hart en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden. In mijn werk zoek ik dan ook altijd naar deze verbanden en wat er nodig is om de verbinding met jezelf te herstellen.

Wanneer je vragen hebt, kun je contact met me opnemen. Dan maken we -vrijblijvend en gratis- een afspraak van een uur; in mijn praktijk of via de telefoon.

Klik hier voor het gratis ebook Herstel van Burnout

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

Geplaatst op: 2019-02-18

Ik heb de koningin van het omdenken ontmoet. Het is een prachtige jonge dame met stralend blauwe ogen. Haar haren zijn pluizig en grotendeels uitgevallen. Dit geeft haar een eigenwijze uitstraling. Vrolijk zoeft d...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.