Gratis

Gratis telefonisch consult
Meld je aan voor een bijzonder waardevol gratis telefonisch consult van een half uur. Ik geef je minimaal twee adviezen op maat waar je direct mee aan de slag kunt.
Van tevoren stuur ik je een korte vragenlijst. De antwoorden zie ik graag 24 uur voor onze afspraak tegemoet. 
Je kunt deze gratis sessie aanvragen via het contactformulier of mij te bellen op 06 - 156 90 736. Ik spreek je graag!

Gratis ebook Herstellen van Burnout.
Wist je dat je zelf heel veel kunt doen om je herstel van burnout te versnellen? Veel mensen zijn langer thuis dan nodig is omdat ze onvoldoende tools aangereikt krijgen om zelf actief aan hun herstel te werken. In het ebook Herstel van Burnout vindt je tien adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt het ebook direct downloaden via deze button.

Klik hier voor het gratis ebook Herstellen van Burnout

Contact

In-Zicht
Pijlkruid 8
2411 MJ Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.