Herstel van Burnout

Wat zit er in het pakket Herstel van Burnout?

  • Zeven gesprekken van anderhalf uur.
  • Gratis intake middels een vragenlijst.
  • Gratis 2x online vragenlijst Stressklachten.
  • Gratis achtergrondinformatie met opdrachten (7x) via de mail met daarin o.a. actuele achtergrondinformatie en adviezen over beter slapen, stoppen met piekeren, sporten tijdens burnout etc.
     

Hoeveel gesprekken zitten er in het traject?
Het traject bestaat uit totaal 10,5 uur  aan gesprekken. Over het algemeen kiezen mensen ervoor om dat te verdelen over zeven gesprekken van anderhalf uur. Maar de tijd kan ook anders verdeeld worden want elke burnout is uniek, net als ieder mens dat is. Tijdens het eerste gesprek beslissen we samen wat bij jou het beste past.

Voor wie is Herstel van Burnout bedoeld?
Dit pakket is bedoeld voor iedereen die thuis zit met een burnout.

Wat levert het pakket Herstel van Burnout  me op?
Door de gesprekken en de achtergrondinformatie waar je thuis mee aan de slag gaat, zul je al snel een stuk uitgeruster zijn en lekkerder in je vel zitten. Je ontdekt hoe je jouw belastbaarheid stap voor stap kunt vergroten, hoe je beter met stressvolle situaties om kunt gaan en maakt grote stappen maakt richting herstel. Je gaat beter slapen, stoppen met piekeren en uitvinden wat voor jou de beste en meest efficiente manier is om te herstellen en te ontspannen.

Welke mogelijkheden tot vergoeding zijn er?
De mogelijkheden om coaching vergoed te krijgen vind je hier.

Wat als het traject me niet bevalt?
Het is in mijn praktijk nog niet eerder voorgekomen dat iemand voortijdig wilde stoppen met een coachingtraject. Mocht het bij jou toch wel het geval zijn, hoop ik dat je het direct aangeeft. Dan bespreken we hoe het traject kan worden aangepast. Wanneer je na drie afspraken nog steeds het gevoel hebt dat dit traject niet bij je past, krijg je € 400,- terug. 

Wat als het traject voor mij tekort blijkt te zijn?
Wanneer je behoefte hebt aan meer geprekken dan de zeven die binnen dit traject vallen, zullen we samen bepalen hoeveel extra gesprekken er nog nodig zijn en deze inplannen. De kosten voor deze aanvullende gesprekken vallen buiten het Herstel van Burnout-traject en worden apart in rekening gebracht. De vervolg gesprekken kosten € 120,- per anderhalf uur.

Wat als ik het gevoel heb eerder klaar te zijn met coaching?
Wanneer je het gevoel hebt eerder klaar te zijn met coaching dan zeven gesprekken, bespreken we of je de resterende sessie(s) tegoed houdt, of dat je geld terug krijgt. 

Ik woon nogal ver weg. Kan ik via Skype of de telefoon met je praten?
Jazeker; dat kan. En je hoeft er ook niet ver weg voor te wonen. Het is mijn ervaring (en die van een heel aantal clienten) dat gesprekken via de telefoon een bijzonder prettige en efficiente manier van coaching kunnen zijn. 

Wat kost het traject Herstel van Burnout?
De investering in de ontspannen, uitgeruste en vrolijke versie van jezelf is € 797,- 

Kan ik in termijnen betalen?
Je kunt in drie termijn betalen van € 269,-

 

Gratis ebook Herstel van Burnout

 

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

De zeven, acht negen voordelen van een beenamputatie

Geplaatst op: 2019-02-18

Ik heb de koningin van het omdenken ontmoet. Het is een prachtige jonge dame met stralend blauwe ogen. Haar haren zijn pluizig en grotendeels uitgevallen. Dit geeft haar een eigenwijze uitstraling. Vrolijk zoeft d...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.