Ervaringen

Klik hier voor gratis ebook Herstellen van Burnout

 

Testimonials

Een aanrader om bij Ellen langs te gaan! Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de zorg, het is ontzettend fijn om niet te hoeven uitleggen hoe de zorg werkt: de werkdruk, hiërarchie, verantwoordelijkheid, verdriet. Hierdoor kan ze je heel concreet werkbare handvaten geven waar je mee aan de slag kan. Daarnaast laat ze op een mooie manier zien hoe jij zelf te werk gaat in de zorg (en dus waar je valkuilen liggen). Zelfs zonder burn-out klachten echt een aanrader om langs te gaan!
Marjanne

Als je bij iedere therapie lijkt vast te lopen, kan Ellen je verder helpen. Een absolute aanrader.
Jacqueline

Ik heb veel aan de coaching bij Ellen gehad. Het contact was warm, prettig en professioneel. Ik heb nu veel meer energie en helderheid over zaken en voel me goed. Bedankt voor je hulp. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen!
Joyce

De begeleiding van Ellen heb ik als heel warm, positief en kundig ervaren. Ellen heeft in twee bijeenkomsten mij heel erg op weg geholpen. Blokkades om mijn droom in vervulling te kunnen laten gaan heeft ze kunnen oplossen, waardoor ik nu een veel gelukkiger mens kan zijn. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik Ellen ontmoet heb, en dat ze me zo goed geholpen heeft. 
Eefje

Ellen is op mijn pad gekomen toen ik voor de derde keer in mijn leven een ‘burnout’ kreeg en niet meer wist hoe ik nu verder moest. Sinds 2000 heb ik verschillende ‘therapieën’ gevolgd, onder andere door psychologen, acupuncturisten, bioresonantie. Dit hielp altijd wel een tijdje, maar steeds keerde de onvoorstelbare vermoeidheid, waardoor ik niet meer verder kon, weer terug. Ik leefde niet maar was alleen maar aan het ‘overleven’. Ellen heeft mij doen inzien en ervaren wat de oorzaak was/is van het steeds maar weer ondermijnen van mijn eigen energie en heeft me geleerd hoe hiermee om te gaan. Ik kan wel zeggen dat het mijn leven totaal heeft veranderd: van ‘overleven’  ben ik steeds meer gaan ‘leven’, met vallen en opstaan weliswaar. Als ik weer even gevallen ben, helpt ze me zo nodig weer om op de been (en in balans) te komen.  Het fijne van Ellen vind ik dat zij in haar begeleiding verschillende methodes gebruikt die zij met haar jarenlange kennis en ervaring in haar rugzak heeft.  Met behulp van haar sterke intuïtie kan ze goed afstemmen wat nodig is om je een stapje verder te brengen. Verder is ze heel nuchter (staat met beide benen op de grond) en is altijd te bereid om vragen te beantwoorden. Ik ben heel blij dat ze op mijn pad is gekomen!
Inge Boesveld

Ik was 40 jaar woog 150 kg en heel erg ver van mezelf verwijderd hierdoor had ik zeer sterk het gevoel dat ik op alle vlakken te kort schoot. In mijn werk mijn huwelijk en mijn rol als vader kon ik niet aan mijn eigen standaard voldoen. Ondanks dat ik een positief enthousiast mens ben kwam ik niet uit deze vicieuze cirkel. Ik ben zeer sceptisch aan gaan kloppen bij de praktijk van Ellen. En al na twee gesprekken had ik echt het idee dat Ellen mij kon helpen om mijn leven terug op het goede spoor te krijgen. Zonder verder hier op in te gaan hoe dit is verlopen zijn voor mij de belangrijkste krachten van Ellen dat ik vanaf het begin het gevoel had dat Ellen mijn talent herkende en op verschillende praktische manieren mij heeft geholpen deze talenten weer te gebruiken en vooral er op te vertrouwen. Wat ik het mooi vond was dat ik heel erg vaak bij Ellen weg ging en dat ik het idee had dat ik mijn kompas weer helder stond en met vertrouwen zaken ging aanpakken. Ik ben nu 44 en weeg 89 kg ben fitter dan ik ooit geweest ben en daar ben ik Ellen zeer dankbaar voor.
Sjoerd

Ellen is een mooi open persoon. Het contact met haar heb ik als fijn ervaren. Zij is een makkelijk en toegankelijk persoon. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld. De coaching heeft mij geleerd op een andere manier naar situaties te kijken. Met een positieve blik i.p.v. een negatieve. Mijn eigen gevoel niet onder stoelen of banken moet steken. De telefonische gesprekken waren fijn omdat ik het makkelijkste praat als ik wat doe plus in mijn eigen omgeving ben. De gesprekken hebben mij geholpen en heb veel van haar geleerd. Ik ben met sprongen vooruit gegaan!
Francine

In verband met faalangst ben ik een coachingtraject gestart. Door middel van coaching door Ellen ben ik in staat hierop beter te reflecteren en er vanaf een andere kant naar te kijken. Zij gebruikt verschillende methodes waardoor het voor mij inzichtelijker werd waaraan ik kan werken. Door middel van verschillende opdrachten ben ik ermee aan de slag gegaan. Dat heeft mij enorm geholpen waardoor ik beter in mijn schoenen sta.
Sanne

Ellen is erg toegankelijk door de manier waarop ze mensen benadert. Ze geeft je het gevoel dat het allemaal goed gaat komen. Ik heb door haar de mogelijkheid gekregen op eigen kracht uit een dal te klimmen. Ze geeft je hele simpele tips waardoor je beter naar jezelf gaat kijken en leert je om weer lief voor jezelf te zijn. Want dat vergeet je snel als je het even niet meer ziet zitten. Ze kijkt erg naar je persoonlijkheid en wat daarbij past. Dus dat wat je doet ook goed en mogelijk voor jezelf is. Kortom; ik ben nu weer lief en blij met mezelf. Dankjewel Ellen.
B.B.

Voor mij zijn sessies bij Ellen persoonlijk en op maat; gericht op herstel, voortgang en duidelijkheid. Kortom In-Zicht in verleden, heden en toekomst. Ellen heeft veel ervaring en weet altijd een ingang of oplossing te vinden zodat de volgende deur open gaat.
Marina

In een periode van grote veranderingen heb ik drie telefonische coachinggesprekken gehad met Ellen. Dat heeft voor mij heel verhelderend gewerkt en me het vertrouwen gegeven om door te zetten. Ellen was steeds met volledige aandacht aanwezig, stelde duidelijke en –waar nodig- confronterende vragen. Dat heeft me geholpen om een nieuwe basis in mijn eigen coachingpraktijk te vinden en daarin vooral; precies gaan doen waar ik blij van word. Daar geniet ik nu van! Dankjewel Ellen.
Silver

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Spandex en geitenwollen sokken op de racefiets

Geplaatst op: 2020-02-29

Ik zag hem maar drie seconden, twee weken geleden. Lang genoeg om het beeld vast te zetten in mijn brein en me elke keer weer te laten glimlachen bij de herinnering. Ik wil ook geitenwollen sokken en een racefiets...

Lees meer Archief
Onrust

Onrust

Geplaatst op: 2019-08-13

 “Ik word zo onrustig van dat rusten……” Ze gaat op het puntje van haar stoel zitten terwijl ik voor een kop thee zorg. Nog voor ik zelf ben gaan zitten flapt ze het eruit. “...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.