Coaching

Coaching
Ben je moe bent van alle spanning die je met je meedraagt? Wordt je lontje gestaag steeds korter en korter? Herken je jezelf af en toe bijna niet meer? Ben je het zat bent om je gedachten keer op keer in cirkels achterna te rennen? Moe van de pijn, de slapeloze nachten, het verdriet en de machteloosheid? Weet je niet meer hoe je het aan moet pakken of op kunt lossen?
Kom dan eens praten.

Hoe zou het voor je zijn om weer rust en ruimte in je hoofd te voelen? Lekker in je vel te zitten, te genieten en je weer te kunnen ontspannen? Weer zin en energie te hebben om leuke dingen te doen? Nieuwe skills op zak om je situatie aan te kunnen pakken en op te lossen?

Coaching kan je helpen om dit te bereiken. Ik luister rustig en zonder oordeel of emoties naar je verhaal. Ik blijf net zo lang luisteren, vragen stellen en met je meedenken tot je opgelucht en een stuk lichter de deur uitgaat.

Traject Persoonlijke Ontwikkeling
Het traject Persoonlijke Ontwikkeling helpt je om weer ruimte in je hoofd en rust in je lijf te gaan ervaren. Zodat je thuis en op je werk lekker in je vel zit met voldoende energie om de dingen te doen die je graag wilt of moet doen. De investering hiervoor bedraagt € 845,00.

Dit traject bestaat uit een digitale intake (uitgebreide vragenlijst per mail) en zes gesprekken van 1,5 uur. Deze ‘dubbele afspraken’ om de week zorgen er voor dat 1+1=3 wordt. Door de extra tijd kunnen we effectief en efficient doorpakken. Stap voor stap.

Wil je aan de slag en graag weten of dit traject bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende gesprek van een half uur waarin je direct waardevol en persoonlijk advies krijgt waar je meteen mee aan de slag kunt.
Vul het Contactformulier in of bel, mail, app mij; dan maken we een telefonische afspraak of via Zoom.

Contact

In-Zicht
Markstraat 1-7
2411 BE Bodegraven

06-15690736
Top 3 - beste adviezen bij burnout

Top 3 - beste adviezen bij burnout

Geplaatst op: 2022-02-18

Top 3 - beste adviezen bij burnout Burnout heeft een overweldigende impact. Je herkent jezelf niet meer terug en niets is meer vanzelfsprekend. Je hebt geen idee hoe dit zover heeft kunnen komen (of misschien wel...

Lees meer Archief
Top-3 slechte adviezen bij burnout

Top-3 slechte adviezen bij burnout

Geplaatst op: 2022-01-28

Top 3 slechte adviezen bij burnout Wanneer een collega of dierbare burnout thuis komt te zitten, wil je natuurlijk graag helpen. Maar tja; wat zeg je dan? Er bestaan nogal wat misverstanden over burno...

Lees meer Archief
  • Volg je hart, want dat klopt.

    Ellen van Wolven
Ellen van Wolven

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.